Login
English      Slovensko
DIST Oddelek za informacijske znanosti in tehnologijo

V ponedeljek, 13. novembra 2017, bo ob 16.00 uri v prostorih Fakultete za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije Univerze na Primorskem, Glagoljaška 8, Koper predavanje v okviru PONEDELJKOVEGA SEMINARJA RAČUNALNIŠTVA IN INFORMATIKE Oddelkov za Informacijske znanosti in tehnologije UP FAMNIT in UP IAM.

 

PROSTOR: FAMNIT-1-MP2 ob 16:00

PREDAVATELJI: predstavniki podjetja DINIT d.o.o.

NASLOV: Predstavitev podjetja DINIT d.o.o. in zaposlitvene možnosti

POVZETEK:
DINIT d.o.o. je podjetje, ki nudi celovite in napredne storitve v kartičnem poslovanju. Temeljna dejavnost podjetja je procesiranje kartičnih transakcij in smo usmerjeni na procesiranje kartic Diners Club International in Discover Card na trgih Slovenije, Italije, Anglije, Irske, Francije in Beneluxa. DINIT d.o.o. je v lasti švicarske bančne skupine Corner banca, ki je eden pomembnejših izdajateljev Visa in Mastercard kartic v Švici in lastnik Diners Club Italije.
Certificirani so po standardu PCI v3.1 in tako zagotavljajo varnost in regulatorno skladnost po najsodobnejših branžnih standardih. Skupaj s svojimi partnerji razvijajo in ponujajo inovativne informacijske rešitve, ki so sodobne, enostavne za integracijo ter stroškovno učinkovite.
So mlado a drzno podjetje, ki je v 9 letih od ustanovitve zraslo v okvire z več kot 60 zaposlenih, prisotnostjo na mnogih zahodno evropskih trgih in močno strateško pozicijo znotraj globalne kartične sheme Diners Club International. V okviru mednarodne korporacijske kulture razvijajo sodobne kadrovske pristope ter rast in uspešnost njihovega poslovanja zagotavljajo s kolektivnim in osebnostnim razvojem svojih sodelavcev. V svoje vrste vabijo preudarne kadre, željne osebnostnega razvoja in predane kolektivnemu duhu podjetja.

Vabljeni!